SERVICE TAMPLARIE PVC SALAMANDER

Statisticile arata ca mai putin de 50% din firme reusesc sa atinga varsta de 5 ani si mai putin de 20% varsta de 10 ani. Cum ti se pare in asemenea conditii o garantie de 10-25 ani sau chiar mai mult? Cat de angajatoare este promisiunea de garantare, cand cineva care nu ofera credibilitatea unei continuitati isi asuma un angajament pentru 10-25 de ani?

Noi suntem pe piata din 2005 cand am infiintat prima productie si montaj de termopane sub un brand ce in 2012 a suferit o redenumire in NEOFORT in incercarea de a unifica sub acelasi nume mai multe activitati: vanzare si montaj de tamplarie pvc, vanzare si instalare de sisteme de aer conditionat pt uz casnic si industrial, imobiliare, intermediere de credite si asigurari etc.

Le spunem cu mandrie tuturor clientilor ca toate interventiile service la care am fost solicitati au fost in prima luna dupa montaj (de cele mai multe ori ansamblurile de tamplarie nu au fost protejate corespunzator de efectul lucrarilor de reparatie adiacente, sau au fost manevrate gresit), chiar si asa, pentru ca am inceput sa informam temeinic clientii in acest sens, am ajuns la o rata de incidente service de sub 2-3% tin totalul lucrarilor efectuate. Da, este un procent incredibil. Explicatia? Montatorii cu care lucram au o experienta de 10 ani si lucreaza in regie proprie, iar orice greseala este remediata si controlata in virtutea unor clauze contractuale dure.

Exchipele au fost selectate in timp astfel incat sa obtinem tot ce e mai bun de la oamenii cu care colaboram, iar preturile pentru serviciile prestate sunt pe masura calitatii si vechimii lor. Tamplaria PVC Salamander - Neofort a ajuns in ultimii ani tot mai apreciata pentru garantia calitatii ireprosabile atat sub aspectul produsctiei cat si cel al montajului. Structura comenzilor noastre este compusa in proportie de 35-45% din recomandari

Chiar si in aceste conditii pot aparea erori, pentru asemenea situatii exista garantia de 5 ani pentru montaj (asigurata direct de noi) si feronerie (asigurata indirect de producator), 10 ani profile PVC, sticla si armaturi (aceasta este garantia acordata de furnizorii de profile, sticla si armatura).

 

De aproape 10 ani suntem aici si speram ca peste 10 sa ne gasiti tot aici!

© 2012 by Neofort BIZ. Furnizor Tamplarie PVC Salamander. All rights reserved.

  • Facebook App Icon
  • Instagram
  • YouTube App Icon
  • Pinterest Classic