MONTAJ TAMPLARIE PVC SALAMANDER BUCURESTI

Montajul este o tema mai mult decat sensibila de vreme ce in Romania se obisnueste sa fii bun la toate. Termenul de "MESERIASI", este din pacate asociat unei persoane care se pricepe la ceva. Consideram ca ne caracterizeaza mai mult termenul de "SPECIALISTI".

Ti-ar placea sa fii tratat de un amator? Sa faci o investitie majora si sa nu stii daca aceasta te va bucura sau iti va crea doar o multime de probleme. Echipa Termopane Salamander Bucuresti iti va fi alaturi in momentele cele mai imortante: informarea asupra produsului, alegerea formei, configuratiei si designului (pana in acest moment poti controla lucrurile), dar mai ales in faza de montaj, unde mingea este deja in terenul nostru. Doar daca ai incredere in noi vei putea sta linistit si urmari buna desfasurare a montajului.

De la bun inceput iti putem spune ce vom folosi la montaj:

- ventuze speciale pentru manevrarea geamurilor mari termoizolatoare

- cale si portcale speciale ce vor suporta greutatea pachetului de sticla si de care depinde in mare masura daca se vor lasa termopanele de la ferestre si usi in timp sau nu

- spatule de teflon si ciocane de teflon sau cauciuc, pentru a nu zgaria tamplaria pvc salamander si geamurile termopane

- nivele de cea mai buna calitate din game de scule profesionale

- suruburi autofiletante de otel speciale pentru piatra, beton, caramida si lemn necesare prinderii tamplariei pvc

- spuma poliuretanica de cea mai buna calitate cu expandare sau fara expandare dupa caz

- pentru montajul premium folosim, INVELITOARE DE GLAF, BANDA PRECOMPRIMATA de BUTIL si suplimentar recomandam inchidere de glaf pe exterior cu polistiren extrudat de 30mm, iar glaful de interior sa fie captusit cu vata minerala.

Bineinteles ca toate acestea vor fi manuite de montatori profesionisti, care va vor surprinde prin eficienta, precizie, acuratete si rapiditate.

© 2012 by Neofort BIZ. Furnizor Tamplarie PVC Salamander. All rights reserved.

  • Facebook App Icon
  • Instagram
  • YouTube App Icon
  • Pinterest Classic