"Credem ca am aflat cateva repere ale retetei unei afaceri de succces. Suntem convinsi ca o afacere sanatoasa se poate baza preponderent pe calitatea oamenilor din echipa, calitatea produselor promovate, bun simt, efort sustinut si bineinteles multa rabdare.

In acest sens am dorit si urmarit permanent ca brandul nostru Fereastra NEOFORT sa fie asociat cu cele mai bune produse,  cu seriozitatea si promtitudinea ce vine sa ofere acelasi rezultat  de fiecare data, si anume unul excelent.

Compania noastra este reprezentata de o echipa de specialisti cu o experienta in industria Tamplariei PVCr din anul 1999.

In 2011 am largit gama de produse comercializate. Pentru a face fata recesiunii si pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, am hotarat sa acoperim cererea de Tamplarie PVC provenita  de la principalii jucatori germani din piata, tamplaria pvc  furnizata fiind astfel realizata din profilele  marcilor VEKA,  REHAU si GEALAN.

Incepand cu 2012 am implementat in oferta noastra si produsele  marcii de profile PVC - SALAMANDERAstfel, in acest  moment acoperim intreaga paleta de produse  de calitate, germane, completate si de furnizori germani si  austrieci de feronerie cum ar fi ROTO NT si WINHAUS.

In 9 ani de activitate, avem la activ zeci de blocuri si sute de vile  si apartamente "imbracate in tamplarie pvc" de calitate superioara, care si-au demonstrat rezistenta si fiabilitatea in timp.

Portofoliul de clienti a companiei insumeaza aproximativ 6000  de clienti, care au ales sa incheie un contract cu noi si sa achizitioneze produsele noastre.

 

Tamplarie PVC Salamander pret de fabrica Neofort Biz. Tamplarie Salamander 5 si 6 camere de izolare cu geam termopan de 3 foi calitate garantata Fereastra Neofort. Productie de tamplarie pvc Salamander  cu livrare in Bucuresti si in raza de 200 km. Montaj

© 2012 by Neofort BIZ. Furnizor Tamplarie PVC Salamander. All rights reserved.

  • Facebook App Icon
  • Instagram
  • YouTube App Icon
  • Pinterest Classic