Iti este cunoscut sentimentul, cand esti fericit pentru ca ai aflat o informatie pretioasa, o informatie care te-a transformat intr-un castigator? Echipa  Neofort - divizia Tamplarie PVC, iti dam cele mai actuale informatii si solutii, trebuie doar sa ai rabdare sa ne asculti.

Exista mai multe variante de contact:

 1. Vino la sediul Neofort unde vei gasi permanent intre 9.30 si 18.30 de luni pana vineri, o echipa dedicata, care iti va prezenta produsele noastre cu lux de amanunte, totodata le poti vedea fizic in show room. Consilierea si sprijinul nostru oferit clientilor a determinat un procent foarte mare de solicitanti sa aleaga Tamplaria PVC Salamander oferita compania noastra.

 2. Poti vizita la cerere cu o programare prealabila Fabrica de Tamplarie PVC unde este produsa tamplaria noastra si poti consulta intregul flux de productie de termopane Salamander.

  3. Putem organiza o vizita la unul dintre cele doua Puncte de Depozitare - Sortare - Livrare a tamplariei pvc, pentru a vedea fizic produsele ce urmeaza sa fie expediate si montate.

  4. Pentru cei mai sceptici putem face si o vizita la o lucrare deja montata la care sa poata consulta gradul de satisfactie al clientului-cumparator,      

 alegerea se va face prin sondaj si cu rezerva acceptului Beneficiarului serviciilor noastre.

 

Iti oferim toate aceste posibilitati, intrucat dorim sa fim cat se poate de deschisi si transparenti fata de orice potential client care ar solicita probarea calitatii    produselor noastre.

 

 Te asteptam sa ne testezi!

    

© 2012 by Neofort BIZ. Furnizor Tamplarie PVC Salamander. All rights reserved.

  • Facebook App Icon
  • Instagram
  • YouTube App Icon
  • Pinterest Classic